Lichaam fitness zuidas

Published on maart 29th, 2019 | by Lifestyle Coach

0

Wat zijn de mogelijkheden voor fitness op de Zuidas?

Naast het volgen van een ideaal sportdieet zoals een eiwitrijk dieet is voldoende beweging minstens net zo belangrijk. We hebben op onze websites veel informatie over eiwitten en hoe je kunt afvallen hiermee. We krijgen daarom ook veel vragen over gezondheid en voeding, en met name hoe je dit het beste kunt combineren met lichaamsbeweging.

Omdat we merken dat er veel vraag naar sport en goede voeding is vanuit het zakencentrum van Nederland de Zuidas in Amsterdam. Gaan we in dit blog kijken naar de mogelijkheden om werk, gezond eten en fitness te combineren en waar je dit het beste kunt doen op de Zuidas.

Fitness Zuidas is populair.

Je zult je wel afvragen waarom dit artikel nu juist over fitness op de Zuidas gaat? Dit heeft te maken met het feit dat dit het zakelijk succes centrum van Nederland is. Nergens is er meer vraag naar kantoorruimte, en bedrijven en nieuwe start-ups volgen elkaar in rap tempo op. Het aantal mensen dat de afgelopen jaren hier zijn gaan werken is gigantisch toegenomen en de vraag naar een gezonde werk / privé leven balans ook.

fitness Zuidas

Vooral expats en mensen met talent in bepaalde vakgebieden zoals technologie en finance zijn daar ruimschoots aanwezig en hebben een goede baan, met een riant salaris en werken in veel gevallen meer dan hun lief is. Niet omdat het moet, maar omdat een snel groeiende economie dit nou eenmaal vraagt. Ben je op zoek naar fitness op de Zuidas in Amsterdam? klik dan op de link voor meer informatie. En lees vooral verder over de vraag naar een gezondere lifestyle en hoe we dit combineren met ons werk.

We combineren werk, privé en sport steeds vaker.

We zijn dus meer op ons werk en combineren daardoor vaker ons privé leven met werk en andersom. We werken misschien meer thuis. Maar doen ook meer dingen die we normaliter thuis zouden doen op het werk. Fitness en naar de gym gaan is hier een goed voorbeeld van. Een gezonde lifestyle combineren met je werk is bijna een must. Je ziet dat de horeca op de Zuidas hier al goed op inspeelt door gezonde voeding aan te bieden. Veganistische lunchrooms en cafés op de Zuidas doen hun beste zaken ooit. Maar ook worden de vette snacks steeds vaker vervangen door groente en fruit.

Fitness Zuidas

Tijdens het werk ‘werken’ aan je gezondheid.

Ook tijdens het werk naar de gym voor een uurtje fitness is een goed voorbeeld dat je in het drukke zakencentrum van Amsterdam terug ziet. Fitness op de Zuidas tijdens het werk is een goede oplossing om goed met je werk bezig te kunnen zijn en toch die gezonde levensstijl te behouden. Ook werkgevers zien het voordeel hiervan in, en motiveren en faciliteren personeel steeds vaker om tijdens het werk gebruik te maken van een sportschoolabonnement.

De beste opties voor fitness op de Zuidas?

Net zoals met alles is er voldoende keuze. Welke gym voor jou het beste is, is afhankelijk van meerdere factoren. Ten eerste de reistijd, maar ook de mogelijkheden binnen de gym. Welke sporten kun je beoefenen, staan er voldoende apparaten? En wat is de kwaliteit hiervan. Hygiëne speelt een grote rol en de vraag naar personal training groeit ook enorm. Dus is de vraag of dit aanwezig is.

Fitness Zuidas

Kwaliteit en professionaliteit van Gustav.

Wanneer je op de Zuidas woont of werkt zou deze gym een goede optie kunnen zijn. Gustav heeft namelijk alles wat we zojuist beschreven. Het is niets voor niets een populaire gym op de Zuidas. De fitness coaches zijn erg dedicated en professioneel. Er wordt gebruikt gemaakt van de beste kwaliteit sport en fitnesstoestellen zoals Technogym. Een merk dat ook gebruikt wordt bij voetbalclub Ajax, om maar een voorbeeld te geven.

Het aanbod is reuze en kun je kiezen uit. Boxen, Yoga, Fitness. Dit alles met of zonder persoonlijke begeleiding. Ze hebben gigantisch veel toestellen zoals krachtapparatuur, maar ook cardio mogelijkheden en losse gewichten. Je vind er een sauna, een lounge. Goed verzorgde luxe douches en ga zo maar door. Kortom een gym waar de kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staat is onze ervaring.

Fitness Zuidas

Maar er is meer.

Natuurlijk is dit niet de enige sportschool, maar wel net de sportschool waar ik zelf een goede ervaring heb opgedaan. Ik werk zelf nu al enkele jaren op de Zuidas en ben gek op sport. Ik heb dan ook pas sinds enkele jaren een gezonde mindset, ik eet gezond en leef gezond. Sport veel en deze gym paste helemaal bij mijn persoonlijke stijl.

Mocht je willen weten welke gyms er nog meer zijn. Dan zou je gebruik kunnen maken van Google maps. Hiermee kun je snel en eenvoudig bedrijven in je buurt en rondom jouw locatie vinden. Zo kun je dus specifiek op gym’s en sportscholen zoeken. En kijken welke gyms fitness op de Zuidas aanbieden. Tevens kun je meteen reviews lezen en zo het kaf van het koren scheiden om een goede keuze te maken.

Fitness Zuidas

Vragen suggesties en of opmerkingen.

Zoals ik al zei. Deze website staat vol met informatie over een healthy lifestyle. Over voeding en gezondheid. Ik hoop dat dit artikel je heeft kunnen helpen bij het vinden wat je zocht. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over wat dan ook. Voel je vrij om contact met me op te nemen.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑