Snel afvallen

snel afvallenWanneer je wilt afvallen dan wil je dat het liefst zo snel mogelijk, je hebt geen zin in hele lange dieten, maar bent juist opzoek naar een manier voor snel afvallen, gelukkig is er een groot aanbod en manier om snel gewicht te verliezen en zijn er diversen dieten die je kunnen helpen met snel afvallen.

Echter zit er aan alles een voordeel maar ook een nadeel, zo ook aan afvallen en in dit geval snel afvallen, omdat er zoveel verschillende manieren zijn om te afvallen en je soms door de bomen het bos niet meer ziet met de hoeveelheid informatie die er te vinden is over snel afvallen. Gaan wij je helpen door in dit artikel de juiste snel afvallen informatie te geven.

We gaan de voordelen en de nadelen voor je beschrijven zodat je na het lezen hiervan zelf beter een keus kunt maken naar het beste dieet.

Snel afvallen, welke dieten?

Er zijn een aantal manieren en dieten waarmee je kunt snel afvallen, zo’n dieet wordt ook wel een crash dieet genoemd. Zo heb je bijvoorbeeld het ziekenhuis dieet, het soep dieet, en het Dukan dieet.

ziekenhuis dieetZiekenhuis dieet.

Het ziekenhuis dieet is zo,n beetje het populairste crash dieet wat we kennen in Nederland, Met dit dieet kan je namelijk in een week tijd 5 kilo afvallen. Dat is ontzettend snel afvallen in een hele korte tijd. Het ziekenhuis dieet heeft zijn oorsprong gevonden in ja je raad het al, in het ziekenhuis. Het is ontwikkeld door artsen in het ziekenhuis om patienten die vlak voor een operatie nog snel gewicht moesten verliezen.

 

Ziekenhuis dieet – Voordelen.

Het ziekenhuis dieet is een heel simpel dieet, en dus niet moeilijk te volgen, dit crash dieet duurt ook niet lang. Het is het beste dieet voor jou wanneer je nog snel een paar kilo wilt afvallen voor bijvoorbeeld die jurk of je wel verdiende strand vakantie. En is het een erg goedkoop dieet.
Uiteraard wordt het dieet ook nog steeds gebruikt bij personen die voor een operatie nog even moeten snel afvallen.

Ziekenhuis dieet – Nadelen.

Dit dieet brengt ook nadelen met zich mee, zo is het bij het ziekenhuis dieet zo dat je in die week of 2 / 3 weken dat je het volgt je de hele dag door een enorm honger gevoel hebt. Dit maakt snel afvallen niet makkelijker en zeker niet leuker. Daarnaast en dat geld eigenlijk voor alle soorten van snel afvallen, pleeg je roofbouw op je eigen lichaam. Een snel afvallen dieet is er namelijk op gericht om zo snel mogelijk de reserves in je lichaam op te maken, dit gebeurd door de essentiële en belangrijke voedingsstoffen die je lichaam dagelijks nodig hebt. Zodra je reserves op zijn in je lichaam zul je ook gewicht verliezen en snel afvallen.

Als je dit dieet te lang volgt kan je schade oplopen aan je lichaam en ernstige gezondheid klachten krijgen.
Het is daarom erg belangrijk op dit dieet nooit te lang te volgen. Daarnaast is een bijkomen en groot nadeel wat voor alle snel afvallen dieten geldt, namelijk het jojo-effect. Dit betekend dat zodra je stopt met dit dieet je heel snel ook weer zult aankomen op je gewicht wat je had voordat je begon met dit snel afvallen dieet. Dus naast de gezondheid risico’s doe je dit dieet ook nog eens voor niets als je niet iets permanent aan je levens stijl gaat veranderen. Desalniettemin is het een erg handig dieet om gewoon even op te starten, de motivatie te vinden om te beginnen met afvallen, die eerste kilo’s eraf en daarna gezonder leven, meer bewegen, sporten en gezond eten. Meer informatie over dit ziekenhuis dieet kun je hier vinden.

Het Soepdieet.

Het soepdieet is ook een crash dieet en ook erg handig wanneer soep dieetje wilt snel afvallen. Vroeger was het soepdieet beter bekend als een kool soep oftewel Cabbage soep zoals ze het in het engels noemen en hoe het van origine ook is bedacht. Het soepdieet is een stuk minder populair dan het ziekenhuis dieet, dit komt mede omdat je van dit crash dieet moe en suf wordt, dit komt weer door het gebrek aan belangrijke voedingstoffen die er onder andere voor zorgen dat je geen energy meer hebt en je lichaam uitput.

Soepdieet voordelen.

Met het soepdieet kan je net zoals het ziekenhuis dieet in een week 5 kilo afvallen, dat is ook weer erg snel afvallen, daarnaast is bij dit crashdieet het honger gevoel niet aanwezig, je mag namelijk zoveel van het soepdieet eten als je wilt, op deze manier is het dus niet nodig om honger te hebben en de dagen makkelijker door te komen.

Soepdieet nadelen.

Een van de grootste nadelen van het soepdieet is weer het jojo-effect, zoals bij elk crashdieet komt ook hier dit jojo-effect weer kijken. Het soepdieet recept maakt gebruik van ingrediënten die ervoor zorgen dat je snel calorieën verbrandt en je in een week afvallen 5 kilo kunt afvallen en is ook een vorm van een koolhydraatarm dieet. Omdat het dieet zo slecht voor je lichaam is en je roofbouw pleegt mag je het dan ook niet langer dan een week blijven volgen. Je mag dit crash dieet wel vaker volgen, je zou het dieet 1 keer in de 2 a 3 maanden kunnen doen. volg je dit dieet langer dan een week dan loop je schade op aan je lichaam en dat wil je juist niet want je wilt een gezond afvallen.

VITADIS

slanker-leven-plan-vitadisHet Vitadis dieet is ook weer een erg populair dieet waarmee veel mensen al een hoop gewicht zijn kwijt geraakt. Hoe kun je snel afslanken, ik denk dat dit dieet dan toch het eerst in aanmerking komt, je kunt in een week 5,4 kilo afvallen. Wat dus meer is als bij het soepdieet en het ziekenhuis dieet. Hiernaast is het Vitadis Slanker Leven Plan ook een manier voor gezond afvallen. Vitadis zorgt ervoor dat je je lichaam niet uithongert en geen roofbouw pleegt, je zult genoeg voedsel en voedingstoffen binnen krijgen en toch heel snel afvallen.

Voor meer informatie over het Vitadis slanker leven plan dieet verwijs ik je graag door naar hun website waar je het ook meteen kan bestellen. Klik hier voor meer informatie.

Nog een paar andere erg nuttige en interessante links naar snel afvallen methodes zijn bijvoorbeeld :

Vet Verbrand Geheimen

Met Vet Verbrand Geheimen kun je wel tot 9,6 kilo elke 28 dagen afvallen en dat zonder dat je honger lijdt, zonder het bekende jojo effect en zonder jezelf lekker eten te ontnemen. klik hier om naar de website te gaan.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑