Uncategorized

Published on december 13th, 2022 | by Lifestyle Coach

0

Hoe kies je de juiste supplementen?

We willen ons allemaal gezond en gelukkig voelen. Door middel van voeding, beweging en gezonde lifestyle kom je al een heel eind, maar soms nog net iets tekort. Voedingssupplementen zorgen ervoor dat jouw lichaam alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt om gezond te blijven. Welke supplementen dat zijn, is per persoon verschillend. Dus hoe kies je nou de beste supplementen voor jouw lichaam, zodat jij je optimaal gezond en fit voelt.

Verschillende soorten supplementen

Voedingssupplementen zijn er in vele vormen en maten. Belangrijk is dat de supplementen een aanvulling zijn voor jouw dagelijkse eetpatroon en geen vervanging. Supplementen bevatten vitamines, mineralen en bio actieve stoffen die een gezondheidsbevorderend effect hebben. 

Supplementen zijn er in verschillende vormen zodat jij kan kiezen op welke manier je de supplementen het liefst inneemt. Dit kan in de vorm van capsules, poeders, pillen, druppels of in drankjes. De meeste supplementen kunnen ook samen met eten of drinken ingenomen worden. Hoe neem jij jouw supplementen graag?

Kies voor kwaliteit

Ga niet voor half werk maar voor kwaliteit. Belangrijk is daarom te kiezen voor kwalitatief goede supplementen. Deze supplementen kunnen jouw lichaam optimaal opnemen en zo haal je het beste effect uit de supplementen waarvoor ze bedoeld zijn. Een groot assortiment aan kwalitatief goede voedingssupplementen vind je bij de Supplementen specialist. Zij helpen je met een keuze maken uit alle supplementen en stellen speciaal voor jou een advies samen. Zo kan je gelijk de beste supplementen bestellen die passen bij jouw lifestyle.

Let vooral ook op de samenstelling en de dosering van de supplementen. Lees etiketten en laat je goed informeren. 

Boost je energie door supplementen

Wanneer je veel sport, in gewicht wilt aankomen of meer energie wilt krijgen, is het belangrijk om verschillende stoffen binnen te krijgen. Soms kan het ook lastig zijn om voldoende koolhydraten binnen te krijgen wanneer je intensief traint. Koolhydraten, gezonde eiwitten, aminozuren, vitamines en mineralen zijn de bouwstoffen voor het krijgen van meer energie. Daarvoor kan een lekkere shake met de juiste combinatie een uitkomst zijn! 

In de weight gainers van The Natural Health Company zit de perfecte mix van koolhydraten, eiwitten en vetten voor meer energie en is ook nog eens heel erg lekker. 


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑