Afvallen gezond dieet

Published on september 6th, 2017 | by Lifestyle Coach

0

Een gezond dieet waarmee je comfortabel gewicht kunt verliezen

Een dieet volgen wordt niet alleen gedaan door mensen die willen afvallen of mensen die er beter uit willen zien. Soms is een dieet noodzakelijk omdat er een bepaalde intolerantie is voor soorten voeding. Soms is er echter nog veel meer aan de hand en is de hulp van een coach op het gebied van voeding bijna noodzakelijk. Er zijn namelijk ook mensen die steeds weer overgewicht krijgen na een traject van gewicht verliezen, ook zijn er mensen die eetbuien hebben die ze zelf moeilijk kunnen voorkomen. In al deze gevallen kan het handig zijn om een voedingscoach in te schakelen die je advies geeft en een dieet op maat voor je kan bedenken.

De belangrijkste oorzaken van overgewicht aanpakken

In tegenstelling tot de meeste adviseurs op het gebied van dieet en voeding zoeken de oorzaak van het overgewicht best wel in andere richtingen. Ik wil er achter komen waarom je eet wat je eet. Alleen met die informatie kunnen we de kern van het probleem herkennen en aanpakken.

Focus op gezond afvallen op de lange termijn

Hou er wel rekening mee dat je met mijn tips en adviezen niet de snelste manier zult vinden waarop je kunt afvallen. Dit komt omdat de meeste snelle methodes niet altijd goed werken op de lange termijn. Daarnaast zijn methodes om heel snel af te vallen meestal niet erg gezond omdat er een extreem dieet of work-outschema aan te pas moet komen, om pijn te voorkomen focus ik alleen op advies waarmee je gezond kunt afvallen op de lange termijn.

Een voedingscoach die letterlijk of figuurlijk naast je staat

Zoals je misschien al begrepen had ben ik een voedingscoach die zelf ook de klappen van de zweep kent. Afvallen is niet gemakkelijk en dat weet ik uit persoonlijke ervaring. Als je mij inschakelt voor coaching op het gebied van voeding en bewegen dan sta ik letterlijk of figuurlijk naast je. Ik kan je helpen via telefonische coaching maar je kan ook langs komen om samen een plan te ontwikkelen waarmee je gewicht kunt verliezen op een gezonde manier.

Tags: , , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑