Afvallen doen horeca

Published on september 12th, 2017 | by Lifestyle Coach

0

Uit eten gaan hoeft volgens Doen Horeca niet ongezond te zijn

Doen Horeca is een bedrijf wat zich richt op het plaatsen van werkzoekende studenten bij verschillende horecagelegenheden. Deze organisatie merkt op dat de vraag naar werkzoekende studenten binnen de horecabranche sterk toeneemt in de zomermaanden. In deze periode zoeken mensen steeds vaker het terras op, profiteren bedrijven van toeristen die hun stad bezoeken, enzovoorts. Ook wanneer je een dieet volgt kan af en toe een terrasje bezoeken niet verkeerd zijn! In tegendeel zelfs. Volgens Doen Horeca is uit eten gaan niet per definitie ongezond. Er zijn verschillende horecagelegenheden die bijvoorbeeld enkel met biologische producten werken.

Zoek vooraf een leuke eetgelegenheid op

Om de kans op ongezond eten zo klein mogelijk te maken kan het verstandig zijn om vooraf naar een leuk eettentje bij jou in de buurt te zoeken. Veel van deze eettentjes hebben een pagina op Facebook of een eigen website, waarop zij hun menukaart delen. Zo weet je zeker dat er bij een eetgelegenheid gezonde gerechten worden aangeboden.

Houd er rekening mee dat veel horecagelegenheden standaard verschillende salades en soepen aanbieden. Deze gerechten zijn arm aan calorieën, waardoor ze je dieet niet in de weg hoeven te zitten!

Informeer naar de ingrediënten

Mocht je twijfelen over de ingrediënten die bij het bereiden van een gerecht gebruikt worden, dan kun je hier altijd naar informeren. Volgens Doen Horeca worden studenten onder meer geselecteerd op hun kennis over voedingsmiddelen en het bereiden van gerechten. Zo weten zij vaak al het een en ander over de ingrediënten die in verschillende gerechten gebruikt worden. Mochten zij niet direct een antwoord op je vraag hebben, dan staat er altijd nog een kok voor je klaar om je vraag te beantwoorden. Zo kun je heel specifiek een gezond en lekker gerecht uitzoeken, die aansluit bij je dieet.

Tags: , , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑