Beauty en verzorging beauty en verzorging

Published on december 13th, 2016 | by Lifestyle Coach

0

Beauty en Verzorging Tips

Iedereen heeft zijn of haar eigen manier van afvallen. Op het net zijn veel beauty en verzorging tips te vinden. Als resultaat hebben wij een lijst opgesteld met de meest handige en inspirerende trucjes.

Ga lopend de dagelijkse boodschappen doen. Fietsen is ook goed maar met lopen krijgt u meer beweging. Tevens is het dragen van tassen een extra vorm van energiegebruik.

Laat de alcohol staan. Een wijntje of een biertje op z’n tijd is niet erg. Echter kunnen veel mensen het er niet bij één houden. Daarnaast is de drang naar ongezond eten ook groter met alcohol op.

Probeer bij elke maaltijd ietsje minder te nemen. Zowel ’s ochtends, ’s middags als ’s avonds. In het begin zal dit wat moeilijk zijn maar na verloop van tijd went u er aan.

Het is een gewoonte om bij de koffie of thee een koekje te nemen. Door dit een aantal weken niet te doen zult u echt verschil maken. Koekjes zijn dikmakers.

Zuiveren

Zuiver het lichaam met water! Voor iedereen wel bekend, maar water helpt echt met het zuiveren van het lichaam. Het is raadzaam om minimaal 2 liter per dag te drinken, dat zijn zo’n 8 glazen per dag. Begin de dag met 2 glazen en u zult merken dat het prima te halen is. Water zorgt tevens voor een stralende huid.

Plan overdag ‘snack’ momenten in met bijvoorbeeld een appel of yoghurt. Hiermee voorkomt u een leegplundering van de koelkast wanneer u ’s avonds thuis komt.

Concentreer u op gezond eten. Laat ongezonde snacks staan en vermijd sapjes en drankjes met suiker. Eet allerlei gezonde groenten en maak er iets lekkers van.

Pas de porties per maaltijd aan. Begin de dag goed met voldoende eten. Lunch ook stevig maar neem bij het avondeten een schep minder. Het is lastig om in dit ritme te komen maar heeft wel effect.

Laat u inspireren door het gezond zijn en kies er voor om te gaan sporten. Dit kan door bijvoorbeeld te gaan fietsen of wandelen. Maar de schoonmaak van het huis is ook een manier van bewegen.

Als u deze beauty en verzorging tips volgt zult u merken dat u binnen de kortste keren gewicht verliest.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑