Lichaam personal trainer

Published on december 13th, 2016 | by Lifestyle Coach

0

Afvallen met een personal trainer

Wilt u graag stakker in uw vel zitten en een betere conditie hebben maar vindt u de motivatie niet? En wilt u gezonder eten maar weet u niet precies wat? Of traint u al 3 keer per week in de sportschool maar merkt u nauwelijks verschil? Dan is een Personal Trainer iets voor u.

Hoe helpt een personal trainer mij?

Een personal trainer maakt een schema op maat voor u. Dat is dus niet alleen en fitness schema, maar er komt nog veel meer bij kijken. Hoe fijn is het als er iemand is die naar u luistert en begrijpt. Een personal trainer kan dus meer voor u betekenen dan alleen sport. Zo kan de personal trainer Leiden bijvoorbeeld ook een voedingsschema voor u opstellen. Dan weet u precies wat u wel en niet kunt eten.

Wellicht denkt u net als vele anderen dat een personal trainer te duur is. Sommige zijn inderdaad vrij prijzig maar de prijzen liggen tussen de 15 en 100 euro per uur. De prijs is afhankelijk van de personal trainer waar u mee te maken heeft. Een trainer met veel kennis en ervaring zal waarschijnlijk in een hoger prijssegment zitten. Verder ligt het eraan hoeveel het u waard is om resultaat te zien en doelen te halen om daarmee een gelukkiger mens te worden.

Persoonlijke begeleiding personal trainer Leiden

Een personal trainer kan helpen met het begeleiden van gewichtsbeheersing, levensstijl verandering en revalidatie. Daarnaast het verbeteren van kracht, conditie en lenigheid. Daarnaast kan hij helpen bij mental coaching en verslavingen zoals roken en eten. Mocht u sportdoelstellingen hebben kan een trainer daar ook bij helpen. Zoals het voorbereiden op een marathon of een competitie etc.

Een personal trainer gaat na een intakegesprek aan het werk. Tijdens het gesprek wilt hij weten wat uw doelstellingen zijn. Brengt hij uw gezondheid in kaart aan de hand van bijvoorbeeld klachten of blessures. Verder komen sportverleden, levensstijl en eetgewoonte aan bod. Tot slot zal de personal trainer Leiden een aantal testen en metingen afnemen waarna het trainingsplan wordt opgesteld


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑