Afvallen eiwitrijke voeding

Published on juni 19th, 2018 | by Lifestyle Coach

0

Afvallen met behulp van eiwitten

Eiwitten zijn noodzakelijk tijdens het afvallen. Eiwitten hebben namelijk weinig calorieën en het zorgt er voor dat je vullend gevoel krijgt. Je hebt tijdens het afvallen dus niet de hele dag een hongerig gevoel. Dit is meestal de reden dat mensen het afvallen niet leuk  en het heel zwaar vinden. In dit artikel zullen tips worden gegeven voor een lekkere en eiwitrijke voeding. Daarnaast zal er worden gekeken naar voedingssupplementen die je helpen bij het afvallen.

Lekkere en eiwitrijke voeding

Eiwitrijke voeding hoeft zeker niet vies te zijn. Sterker nog, het is erg lekker. Je kan dus afvallen met lekker eten. Vlees en vis zijn producten waar veel eiwitten in zitten. Zorg er wel voor dat je kiest voor vis of vlees waar weinig vetten in zitten.  Vissoorten die erg lekker zijn en waar weinig vette in zitten zijn: Kabeljouw, tong, schelvis en forel. Kipfilet, varkenshaas, runderbiefstuk, en kalkoenfilet zijn vleesproducten met weinig vetten.

Kies voor een eiwitshake

Een eiwitshake is een product waarin veel eiwitten in zitten en die je kunne helpen bij het afvallen. Een eiwitshake vult, is makkelijk te gebruiken en kan worden gezien als het ideale tussendoortje. Een eiwitshake kan niet worden gezien als een vervanger van een ochtend-, middag of avondmaaltijd.  Het is namelijk ook belangrijk dat je eiwitten en energie haalt uit voeding. De eiwitshakes van Muscle Concepts zijn van hoge en goede kwaliteit.

Belangrijke vitamines voor het afvallen

Eiwitshakes zijn dus ideaal voor het afvallen, maar ook vitamines zijn belangrijk. De vitamine B3 zorgt ervoor dat je minder zin hebt in eten en vitamine B5 zorgt ervoor dat je meer vet verbrand. Vitamine C is ook goed tijdens het afvallen. Vitamine C verlaagt namelijk je cholesterol.  Het beste is om te kiezen voor multivitamine tabletten. Hierin zitten alle vitamines die je nodig hebt bij het afvallen. Deze vitamines zijn bij veel online winkels te bestellen.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑