Afvallen afvallen met biohcg

Published on december 27th, 2018 | by Lifestyle Coach

0

Afslanken met BioHCG, hoe werkt het?

Dat regelmatig sporten en gezond eten vele voordelen met zich mee brengt op het gebied van gezondheid en welzijn is de afgelopen jaren wel duidelijk geworden. Door de vele onderzoeken, studies en andere onderzoeksmethoden de afgelopen jaren is er een enorme hoeveelheid aan informatie verzameld. Zie jij ook, net als vele anderen, door de bomen het bos niet meer als het gaat om afslanken? Dan is dit artikel perfect voor jou! In dit artikel gaan we namelijk in op BioHCG Original en het Beter in Balans dieet, een zeer krachtige combinatie voor vetverbranding!

Alles begint bij je voeding

Ondanks dat je misschien 4x in de week naar de sportschool gaat heb je misschien toch het idee dat er weinig aan je lichaam veranderd. In dat geval is de kans zeer groot dat het probleem bij je huidige eetpatroon ligt. De uitspraak “abs are made in the kitchen” is je waarschijnlijk niet ontgaan de afgelopen jaren. Als je er nog niet bekent mee bent geeft dat natuurlijk niks. Waar het om draait is dat zonder je eetpatroon aan te passen, je geen resultaten gaat zien. Regelmatig in de sportschool staan heeft natuurlijk voordelen, maar als afvallen je doel is is zal dit niet gebeuren. Begin daarom altijd met het kritisch bekijken van je huidige eetpatroon.

Wanneer je dit doet zal je erachter komen dat je onbewust toch een hoop ongezonde dingen als suikers, transvetten e.d. binnenkrijgt. Door middel van het Beter in Balans dieet zal je je eetpatroon gaan aanpassen volgens bepaalde richtlijnen. Het dieet is calorieënbeperkt; je gaat de hoeveelheid koolhydraten en vetten sterk terugdringen. Dit zal ervoor zorgen dat je lichaam een calorieëntekort heeft, wat als gevolg heeft dat je gaat afvallen. Maar hoe?

BioHCG druppels voor vetverbranding

Door elke dag te beginnen met BioHCG druppels uit de ampullen voorzie je je lichaam van stoffen die je lichaam gaan helpen bij de vetverbranding. In de druppels bevindt zich onder andere citroenzuur, gedestilleerd water en L-Carnitine. Het citroenzuur en gedestilleerd water zal ervoor zorgen dat je een voller gevoel hebt gedurende de dag. Het calorieënbeperkt dieet is hierdoor beter vol te houden. De L-Carnitine heeft als functie om het vettransport te versimpelen. Hierdoor kan jouw lichaam het opgeslagen vet gaan gebruiken als brandstof. Zodoende val je af!

Deze combinatie is zeer sterk en zal ongetwijfeld leiden tot gewichtsverlies. Twijfel dus niet langer en begin vandaag nog met de BioHCG druppels en het Beter in Balans dieet!


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑